Feesten in Bistro 't Hof

Voor al uw feesten, vergaderingen, meetings, .... , vanaf 10 personen tot maximum 40 personen, kan u ook terecht in de prachtig heringerichte zaal van bistro 't Hof.

Feesten in Het Fijn Genoegen

Banketzaal


De prachtige grote zaal maakt van elk feest en aangelegenheid een dag om nooit te vergeten. De sfeervolle decoratie en de schitterend gedekte tafels geven aan de zaal een extra dimensie.


De culinaire keuken van ‘t Fijn Genoegen maakt dat uw gasten wegdromen bij de veelzijdige en smakelijke gerechten. De creaties worden in overleg met u samengesteld en overtroeven elke verwachting. Banketten, walking-diners, buffetten...alles wordt tot in het kleinste detail verzorgd.

Receptietuin


U ontvangt hier uw gasten in een schitterende en rustige omgeving. De aankleding van de tafels en de plaatsing van de receptietafels wordt weloverwogen gedaan.


U kunt overal onder het genot van een drankje en een hapje een fijn praatje maken. Lopend, staand of zittend aan de mooie tafels onder de grote parasols. De receptiehapjes zijn een lust voor het oog en een streling voor de tong. De bediening is vlot en hartelijk. Voor elk budget hebben wij de juiste formule.

Recepties worden bij mooi weer in de prachtige tuin gehouden.

thofvanhalingen | thofvanhalingen


Nederlands


Home
BistrotHof
Menukaart
Nieuws
Business
Feestzalen
Contact
Specialeevents
Fotogallerij